Over De Boten Dokter

Welkom bij De Boten Dokter, jouw toegewijde partner in watersportplezier. Als onderdeel van SloepNed Watersport zijn wij gevestigd in het bruisende Steenwijk vlak bij Giethoorn en de weerribben waar wij een watersportwinkel met werkplaats hebben. Hier kun je terecht met al jouw sloep, boot en buitenboordmotoren voor onderhoud, reparaties en deskundig advies.

Onze passie voor watersport zit diep geworteld. Martijn Heere, beter bekend als De Boten Dokter, heeft deze liefde al van jongs af aan omarmd. Op zijn dertiende begon hij al tijdens vakanties en na schooltijd met het wassen van boten en het assisteren van monteurs. Sindsdien is hij nooit meer weg te denken uit de watersportwereld.

Met jarenlange ervaring en een schat aan kennis staan wij klaar om jouw sloepen en buitenboordmotoren in topconditie te houden. Wij zijn gespecialiseerd in een breed scala aan merken, waaronder Yamaha, Tohatsu, Honda en Suzuki buitenboordmotoren. Of je nu op zoek bent naar onderhoud, reparaties of een nieuwe buitenboordmotor, bij De Boten Dokter ben je aan het juiste adres.

Onze expertise strekt zich uit tot verschillende merken en modellen, met een focus op sloepen zoals Interboat, Maril, Antaris en Vetus. Daarnaast bieden wij ook oplossingen voor stroom aan boord, met producten van topmerken zoals Victron, zonnepanelen en Mastervolt.

Bij De Boten Dokter begrijpen we dat gemak een prioriteit is. Daarom bieden we ook buitenboordmotor onderhoud in Steenwijk aan, zodat je snel weer het water op kunt. Mocht dit niet in een keer lukken kun je een leenbuitenboordmotor mee krijgen, Zodat genieten op het water niks meer in de weg staat.

Of je nu een gepassioneerde watersporter bent of gewoon op zoek bent naar betrouwbaar onderhoud voor je sloep, boot of buitenboordmotor bij De Boten Dokter staan we voor je klaar. Neem contact met ons op en ervaar de kwaliteit en service waar wij bekend om staan.

Met vriendelijke groeten,

Martijn Heere De Boten Dokter

Advies of hulp nodig

Je bent van harte welkom in onze winkel & werkplaats op de Eeser Hout 12 in Steenwijk voor vragen en of advies. Of gewoon voor de koffie natuurlijk.

Contact pagina