Onderhoud & Service

ONDERHOUD EN REPARATIE BUITENBOORDMOTOR IN STEENWIJK

Bij SloepNed Watersport in Steenwijk begrijpen we hoe cruciaal je buitenboordmotor is voor een zorgeloze dag op het water. Wij bieden uitstekend onderhoud en reparatie voor je buitenboordmotor, waaronder die van gerenommeerde merken zoals Yamaha, Suzuki, Honda, Tohatsu, en meer. Wij hebben bijna alle onderdelen op voorraad liggen, zodat jij weer snel onderweg bent. Mocht het niet in één keer lukken. Dan kan je een leen buitenboordmotor mee krijgen.

DESKUNDIG ONDERHOUD VOOR TOPMERKEN

Of je nu een Yamaha-, Suzuki-, Honda- of Tohatsu-buitenboordmotor hebt; ons ervaren team van technici heeft de kennis en expertise om ervoor te zorgen dat je motor in topconditie blijft. Wij geloven dat regelmatig onderhoud essentieel is om de levensduur van je motor te verlengen en optimale prestaties te behouden. Wij gebruiken uitsluitend orginele onderdelen om de buitenboordmotor in top conditie te houden. Ook kun je bij ons in Steenwijk terecht voor onderdelen voor je buitenboordmotor zodat je het onderhoud zelf kan doen.

ONZE DIENSTEN OMVATTEN:

  • Periodiek Onderhoud: Laat ons je buitenboordmotor periodiek inspecteren, smeren en afstellen om problemen te voorkomen en de betrouwbaarheid te vergroten.
  • Reparaties: Als er problemen optreden, staan we klaar om diagnose te stellen en reparaties uit te voeren met originele onderdelen In de werkplaats Steenwijk.
  • Storingen Verhelpen: We zijn experts in het opsporen en verhelpen van storingen, zodat je snel weer het water op kunt.
  • Optimalisatie: We kunnen je motor afstemmen voor betere brandstofefficiëntie en prestaties.
  • Advies: Ons team staat altijd klaar om je te adviseren over het juiste onderhoudsschema en eventuele upgrades die je kunt overwegen.

LOKALE SERVICE IN STEENWIJK

We zijn trots op onze lokale aanwezigheid in Steenwijk en bedienen watersportliefhebbers in de regio. Of je nu aan het varen bent op de mooie wateren van Overijssel, Friesland, of ergens anders in de buurt, wij zijn je betrouwbare partner voor buitenboordmotoronderhoud.

CONTACTEER ONS

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor het onderhoud van je buitenboordmotor. We zijn toegewijd aan het behoud van jouw investering en het verzekeren van een veilige en plezierige watersportervaring. Ontdek waarom SloepNed Watersport in Steenwijk de eerste keuze is voor watersporters die de beste zorg voor hun buitenboordmotor willen.

SloepNed Watersport 

Eeser Hout 12 

8332 VR Steenwijk 

085 3030685

OP LOCATIE

Wij bieden de service om bij jou aan huis of in de haven te komen om je boot of buitenboordmotor te repareren. Neem hier voor contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen inplannen.

Advies of hulp nodig

Je bent van harte welkom in onze winkel & werkplaats op de Eeser Hout 12 in Steenwijk voor vragen en of advies. Of gewoon voor de koffie natuurlijk.

Contact pagina